Welkom op de website van Biertaxi Blaricum! Het bedrijf waar u tot in de latere uren bier & wijn kunt bestellen en deze op locatie bezorgd kunt krijgen voor de best mogelijke prijs. Biertaxi Blaricum werkt zeer discreet en zorgt dat u tijdig gekoelde dranken & toebehoren online kunt aanvragen of zelfs telefonisch via Biertaxi Blaricum op het vaste telefoonnummer +31(0)6-44035298. Onze medewerkerss zijn ook per whatsapp bereikbaar als u liever via de app contact met ons wilt. Het bezorgen na het plaatsen van uw bestelling zal ongeveer 25 tot 35 minuten in beslag nemen waarmee wij snel ter bij u aanwezig kunnen zijn. Meer weten? Surf dan verder op onze uitgebreide website.

Bij Biertaxi Blaricum kunt u zowel thuis als in hotel, camping of Airbnb locatie in Blaricum drank bestellen. Wij zorgen dat het afleveren op een discrete wijze gebeurd en hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. Al onze dranken komen gekoeld en betreft alleen merkproducten. Ook bieden wij mixdrankjes bij onze bier bezorgservice in Blaricum. Dit zijn kant en klare (koude) drankjes zoals bacardi cola, wodka redbull, malibu cola of whiskey cola. Ook vindt u op onze shop andere producten welk wellicht sluiten op wat u zoekt. Wilt u ook drank thuis bezorgd krijgen? Bel dan nu met Biertaxi Blaricum via het telefoonnummer +31(0)6-44035298. Deze is tot in de latere uren bereikbaar.

Bier Bestellen in Blaricum

Om uw bestelling voor bier, wijn of mixdranken te plaatsen kunt u ons bellen of appen via +31(0)6-44035298. Bestellen kan natuurlijk ook via onze shop waarbij u rechtstreeks de prijzen & producten kunt bekijken. Biertaxi Blaricum is geopend van 21:00 tot 02:00 doordeweeks en tot 03:00 in het weekend. Het bezorgen is vaak in minder dan een half uur tijd maar in de regel gelden er natuurlijk de verkeersconditie’s om bier of wijn te bezorgen in Blaricum. Als u extra’s zoekt dat wij normaliter niet op onze webshop hebben vermeld kunt u ons altijd vragen naar de mogelijkheden. Onze bezorgservice is flexibel en kan vele producten doen bezorgen.

Naast bezorging in Blaricum komen wij ook langs in andere plaatsen. U vindt een ruime lijst onderop onze website. Als uw woonplaats niet vermeld staat kunt u ons altijd vragen naar de prijzen. Bij Biertaxi Blaricum staan wij graag voor u klaar met alleen het beste op gebied van gekoelde dranken. Een beller is altijd sneller via +31(0)6-44035298. Als u bij bezorging wenst dat wij rekening met bijv. de ingang houden dan kunt u ons dit altijd laten weten. Ivm covid-19 hanteren wij gepaste afstand en alle producten netjes verpakt.